Välkommen till Censurmedveten.se!

Huvudsyftet med denna tankesmedja är att befrämja frihet, sanning och demokrati. Medlemmarna diskuterar regelbundet dessa ämnen och försöker sprida de ämnen som stor-media antingen undertrycker, förvanskar eller inte tar upp över huvud taget.
Ett bra exempel på ett intressant ämne är terroristattackerna den 11 september 2001 i New York. Detta är ett av de allvarligaste konspirationerna och turligt nog en av de enklaste att visa. Den 11 september var ett insiderjobb. Detta är ett av ämnena som vi på censurmedveten diskuterar och upplyser om!

Senaste nytt på våra bloggar

Kolla vår blog-sida för de senaste nyheterna!

Artiklar och tidsskrifter att läsa

Här finns artiklar och dokument som är läsvärda och rekommenderas eller är författade av censurmedveten.se

-Den senaste artikeln!! : USA desperata att starta tredje världskriget, 2015-08-27

Tänkvärt

En intressant dokumentär angående världsläget 2014 till 2015. Mycket som sägs bör väl tänkas på. Publicerat av www.holographic-disclosure.com.Paul T Heller säger hur det ligger till. Världen står verkligen inför ett etrekt stort vägval. Det kan helt innebära slutet för mänskligheten. Det tredje världskriget måste förhindras till varje pris. Vi måste avslöja och stoppa den nya världsordningen. han har skrivit en bok om detta och hur vi människor kan lösa vårt enorma problem, The Money Mafia: A World in Crisis (2014). The Money Mafia: A World in Crisis (2014).
Ryssland har givit ut en bok om övergreppen i Ukraina: "WHITE BOOK - ON VIOLATIONS OF HUMAN RIGHTS AND THE RULE OF LAW IN UKRAINE (NOVEMBER 2013 — MARCH 2014)". Ladda ner den här.


LarouchePAC
Organisationen LaRouche Political Action Committee vars ledarfigur är Lyndon Larouche har satt in en starkt Obama-kritisk annons i Washington Times den 9 april 2014. Han varnar för Obama och tredje världskriget. En mycket viktig annonsering! Läs annonsen nedan:

Framsida Framsida baksida

LaRouche PAC finns även i Sverige och har hemsidan larouche.se och i USA är den larouchepac.com


Chris Geo gör en cover på satanistföljarna "jay z" och "rianna"'s song Run this town. Denna version är en riktig nagel i ögat på nwo (new world order)!
Organisationen AE911Truth.org Släpper en dokummentär om 911 veckorna innan 10-årsdagen 2011. Dokummentären kommer att vara fullspäckad med bevis och kommentarer från en mängd experter. Nedan kan du se ett av de senaste inslagen som de gjort.

Glöm ej att sätta på svensk textning (tryck på CC i menyn under klippet)
Nedan visas en film där vetenskapsmannen Niels Harrit säger sig ha hittat oreagerat sprängämne i dammet från byggnaderna.

Den danska vetenskapsmannen Niels Harrit förklarar att man har hittat bevis för tonnvis
av högteknologiskt sprängmedel i dammet från ruinerna av World Trade Center.
Danska TV2 News, 6 April 2009.


Folkrörelsen i USA har förmodligen gått så långt att t o m Fox News har gjort en kovändning. De har hela tiden förlöjligat och smutskastat sanningsrörelsen. Nu helt plötsligt tar man upp frågan på allvar. Jag blev mycket förvånad över detta 2 veckor sedan. Men anledningen till detta är sannolikt den reklamfilm sanningsrörelsen ( buildingwhat.org) sänt i USA. Det skulle även kunna vara så att Wikileaks har material angående detta. Men som jag ser det har man bytt taktik totalt och nu väntar kanske en ny utredning.

Så här kunde det se ut innan:


FOX - Hannity and Colmes - Bob Bowman on University of Wisconsin professor, Kevin Barrett, teaching 911 is an inside job (7-12-2006)

Se fox news här som det var i november 2010. Någon skillnad?


BuildingWhat? on Geraldo Nov 13 2010
Judge Napolitano and Geraldo Rivera discuss Building 7
Judge Napolitano Discusses WTC Building 7 Nov. 23